Stichting De Friesland Zorgverzekeraar logo

20170320 Update Latest Exam Answer PDF Cisco 200-125, 200-125 CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (v3.0) Dumps
ICND1 100-105 Exam, Cisco Interconnecting Cisco Networking Devices Part 1 (ICND1 v3.0) 100-105 Exam
300-075 PDF, Implementing Cisco IP Telephony & Video, Part 2(CIPTV2)
210-260 CCNA Security, Implementing Cisco Network Security Questions
200-105, Cisco ICND2 200-105 Book
Cisco 300-320, 300-320 Designing Cisco Network Service Architectures Dump
ISC Certification CISSP Dumps, Certified Information Systems Security Professional CISSP Dumps
70-533 PDF, Implementing Microsoft Azure Infrastructure Solutions
70-534 Microsoft Specialist: Microsoft Azure, Architecting Microsoft Azure Solutions Exam
300-206, Cisco CCNP Security 300-206 Dumps
CompTIA SY0-401, SY0-401 CompTIA Security+ Certification Exam Exam
A+ 220-901 PDF, CompTIA A+ Certification Exam (901) 220-901 PDF
QV-DEVELOPER-01 Questions, QlikView 11 Developer Certification Examination
2V0-621D VCP6-DCV, VMware Certified Professional 6 ¨C Data Center Virtualization Delta Beta Book
400-051, Cisco CCIE 400-051 Dump
Cisco 640-916, 640-916 Introducing Cisco Data Center Technologies Dumps
642-997 Exam, Implementing Cisco Data Center Unified Fabric (DCUFI)
70-461 Microsoft SQL Server 2012, Querying Microsoft SQL Server 2012 Dumps
300-101, QlikView QlikView Certification 300-101 Exam
Microsoft MB2-712, MB2-712 Microsoft Dynamics CRM 2016 Customization and Configuration PDF
CISM CISM Questions, Certified Information Security Manager CISM Questions
200-310 Book, Designing for Cisco Internetwork Solutions
SSCP ISC Certification, System Security Certified Practitioner (SSCP) Dump
210-065, Cisco CCNA Collaboration 210-065 Dumps
Cisco 810-403, 810-403 Selling Business Outcomes PDF
Microsoft Office 365 070-346 Exam, Managing Office 365 Identities and Requirements 070-346 Exam
400-101 Dumps, CCIE Routing and Switching Written v5.0
210-451 CCNA Cloud, Understanding Cisco Cloud Fundamentals Exam
300-115, Cisco CCDP 300-115 PDF
GIAC GSEC, GSEC GIAC Security Essentials Certification Questions
MCP, Microsoft Specialist 70-532 Book, Developing Microsoft Azure Solutions 70-532 Book
700-037 Dump, Advanced Collaboration Architecture Sales Specialist
Latest Exam Dumps CRISC, Download Free Certification PDF 300-206 Exam, 70-347 Dumps, 210-260, Best Way Study Guide Latest Free Certification PDF 810-403, 98-366 PDF, HP0-S42 DOC, 70-496, Try To Download MB6-702SoftWare, 70-462, ITILF, 365 days Free Update 98-361, A00-260 Exam Demo, CWSP-205, The Most Professional 1Z0-808, M70-201, It's 100% right 648-385, EX0-001 Exam Code, S90-03A, PEGACPBA71V1, Free Video Training 642-165, Pass IT Certification Exams C9010-030, 642-999, API-571, Guaranteed The Pass Results 101-01, 70-494 Dumps PDF, 500-051, 400-101, Exam Demo Professional 2V0-620, 200-125, Pass IT Certification Exams PEGACSA71V1, 300-208 Exam PDF, 1D0-541, HP0-S41, Your Reliable Exam Partner 200-310, 300-207, How To Pass The 642-996, PRINCE2-PRACTITIONER Exam Files, 300-070, Your Reliable Exam Partner 070-347, 070-346 Training, 70-980, 070-686, Provide Free Support 200-120, 70-346 Certification, 642-035, 70-410, material provider 70-461 Certificate, 1Z0-060, 100% real exam questions and answers CPCM, 4A0-104 Book, 2V0-621D, Make Your It Dream Come True ICND1 100-105, ICND1 Cisco Interconnecting Cisco Networking Devices Part 1 (ICND1 v3.0) pdf
200-105 dump, ICND2 Interconnecting Cisco Networking Devices Part 2 (ICND2 v3.0) dump
CCDE 352-001, CCDE ADVDESIGN dumps
200-310 answers, CCDA Designing for Cisco Internetwork Solutions exam questions
CCNA Collaboration 210-060, CCNA Collaboration Implementing Cisco Collaboration Devices (CICD) pdf download
810-403 books, Cisco Business Value Specialist Cisco Business Value Specialist real exam questions
CCNP Collaboration 300-075, CCNP Collaboration Implementing Cisco IP Telephony & Video, Part 2(CIPTV2) study guide pdf
300-101 dump, CCDP Implementing Cisco IP Routing (ROUTE v2.0) ppt
CCDP 300-115, CCDP Implementing Cisco IP Switched Networks (SWITCH v2.0) books pdf
ICND1 100-105, ICND1 Cisco Interconnecting Cisco Networking Devices Part 1 (ICND1 v3.0) pdf
200-105 dump, ICND2 Interconnecting Cisco Networking Devices Part 2 (ICND2 v3.0) dump
CCDE 352-001, CCDE ADVDESIGN dumps
200-310 answers, CCDA Designing for Cisco Internetwork Solutions exam questions
CCNA Collaboration 210-060, CCNA Collaboration Implementing Cisco Collaboration Devices (CICD) pdf download
810-403 books, Cisco Business Value Specialist Cisco Business Value Specialist real exam questions
CCNP Collaboration 300-075, CCNP Collaboration Implementing Cisco IP Telephony & Video, Part 2(CIPTV2) study guide pdf
300-101 dump, CCDP Implementing Cisco IP Routing (ROUTE v2.0) ppt
CCDP 300-115, CCDP Implementing Cisco IP Switched Networks (SWITCH v2.0) books pdf
300-320 answers, CCDP Designing Cisco Network Service Architectures study guide
CCNA 200-125, CCNA CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (v3.0) exam pdf
400-051 books, CCIE CCIE Collaboration book pdf
CCIE 400-101, CCIE CCIE Routing and Switching Written v5.0 pdf
210-260 dump, CCNA Security Implementing Cisco Network Security dumps pdf
ICND1 100-105, ICND1 Cisco Interconnecting Cisco Networking Devices Part 1 (ICND1 v3.0) pdf
200-105 dump, ICND2 Interconnecting Cisco Networking Devices Part 2 (ICND2 v3.0) dump
CCDE 352-001, CCDE ADVDESIGN dumps
200-310 answers, CCDA Designing for Cisco Internetwork Solutions exam questions
CCNA Collaboration 210-060, CCNA Collaboration Implementing Cisco Collaboration Devices (CICD) pdf download
810-403 books, Cisco Business Value Specialist Cisco Business Value Specialist real exam questions
CCNP Collaboration 300-075, CCNP Collaboration Implementing Cisco IP Telephony & Video, Part 2(CIPTV2) study guide pdf
300-101 dump, CCDP Implementing Cisco IP Routing (ROUTE v2.0) ppt
CCDP 300-115, CCDP Implementing Cisco IP Switched Networks (SWITCH v2.0) books pdf
300-320 answers, CCDP Designing Cisco Network Service Architectures study guide
CCNA 200-125, CCNA CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (v3.0) exam pdf
400-051 books, CCIE CCIE Collaboration book pdf
CCIE 400-101, CCIE CCIE Routing and Switching Written v5.0 pdf
210-260 dump, CCNA Security Implementing Cisco Network Security dumps pdf
MacBook Pro Adapter, MacBook Air Adapter, MacBook Pro Charger, MacBook Air Charger, Apple Adapter, macbook power adapter, apple macbook pro adapter, adaoter for macbook pro, macbook air power adapter, hdmi adapter macbook air, apple macbook charger, apple charger, apple macbook air charger, apple macbook pro charger, power adapter macbook pro, macbook pro 2017 adapter, macbook pro 2017 charger, usb-c adapter, usb-c charger, 45W magsafe 2 power adapter, macbook air 2017 charger, macbook air 2017 adapter, apple 45w magsafe 2 power adapter for macbook air, hdmi adapter for macbook pro, hdmi adapter for macbook air, macbook pro retina 13 charger, 85w magsafe 2 power adapter, 65w magsafe 2 power adapter, magsafe power adapter for macbook pro, magsafe power adapter for macbook air, Apple 45W MagSafe 2 Power Adapter, Apple 45W MagSafe Power Adapter, Apple 60W MagSafe 2 Power Adapter, Apple 60W MagSafe Power Adapter L shape, Apple 60W MagSafe Power Adapter T shape, Apple 85W MagSafe 2 Power Adapter, Apple 85W MagSafe Power Adapter L shape, Apple 85W MagSafe Power Adapter T shape, adaoter for macbook pro, macbook air power adapter, hdmi adapter macbook air, apple macbook charger, apple charger, apple macbook air charger, apple macbook pro charger, power adapter macbook pro, macbook pro 2017 adapter, macbook pro 2017 charger, usb-c adapter, usb-c charger, 45W magsafe 2 power adapter, macbook air 2017 charger, macbook air 2017 adapter, apple 45w magsafe 2 power adapter for macbook air, hdmi adapter for macbook pro, hdmi adapter for macbook air, macbook pro retina 13 charger, 85w magsafe 2 power adapter, 65w magsafe 2 power adapter, magsafe power adapter for macbook pro, magsafe power adapter for macbook air, Apple 45W MagSafe 2 Power Adapter, Apple 45W MagSafe Power Adapter, Apple 60W MagSafe 2 Power Adapter, Apple 60W MagSafe Power Adapter L shape, Apple 60W MagSafe Power Adapter T shape, Apple 85W MagSafe 2 Power Adapter, Apple 85W MagSafe Power Adapter L shape, Apple 85W MagSafe Power Adapter T shape, adaoter for macbook pro, macbook air power adapter, hdmi adapter macbook air, apple macbook charger, MacBook Pro Adapter, MacBook Air Adapter, MacBook Pro Charger, MacBook Air Charger, Apple Adapter, macbook power adapter, apple macbook pro adapter, adaoter for macbook pro, macbook air power adapter, hdmi adapter macbook air, apple macbook charger, apple charger, apple macbook air charger, apple macbook pro charger, power adapter macbook pro, macbook pro 2017 adapter, macbook pro 2017 charger, usb-c adapter, usb-c charger, 45W magsafe 2 power adapter, macbook air 2017 charger, macbook air 2017 adapter, apple 45w magsafe 2 power adapter for macbook air, hdmi adapter for macbook pro, hdmi adapter for macbook air, macbook pro retina 13 charger, 85w magsafe 2 power adapter, 65w magsafe 2 power adapter, magsafe power adapter for macbook pro, magsafe power adapter for macbook air, Apple 45W MagSafe 2 Power Adapter, Apple 45W MagSafe Power Adapter, Apple 60W MagSafe 2 Power Adapter, Apple 60W MagSafe Power Adapter L shape, Apple 60W MagSafe Power Adapter T shape, Apple 85W MagSafe 2 Power Adapter, Apple 85W MagSafe Power Adapter L shape, Apple 85W MagSafe Power Adapter T shape,

Privacy

De Friesland Zorgverzekeraar garandeert dat uw persoonlijke gegevens vertrouwelijk worden behandeld. Uw gegevens worden vastgelegd in de administratieve systemen van De Friesland.

Wet bescherming persoonsgegevens

Conform de Wet bescherming persoonsgegevens is deze registratie aangemeld bij het College bescherming persoonsgegevens in Den Haag.
Gedragscode Persoonsgegevens

Gebruik persoonsgegevens

De door u verstrekte persoonsgegevens worden door De Friesland Zorgverzekeraar en haar dochterondernemingen gebruikt voor het uitvoeren van marketingactiviteiten. Wilt u niet dat uw gegevens worden gebruikt voor marketingactiviteiten. Laat het ons via een e-mail weten. Wij sturen u dan geen informatie meer over producten en diensten van De Friesland.

Op de website zelf worden uw ingevoerde gegevens niet vastgelegd. Als u gegevens op de website invult, maken wij gebruik van een beveiligde server en wordt de gegevensuitwisseling versleuteld. De gegevens worden opgeslagen (klant)systemen en gebruikt om u zo beter van dienst te zijn of om onze dienstverlening uit te voeren. De bewaartermijn van de gegevens is niet langer dan noodzakelijk voor de doeleinden waarvoor deze gebruikt moeten worden. Wilt u dat uw gegevens verwijderd worden, dan kunt u via de mail daarvoor een verzoek indienen.

Verstrekken van uw gegevens

Om uw privacy te beschermen verstrekt De Friesland geen persoonsgegevens aan derden, tenzij dit op grond van eerder genoemde wet- en regelgeving is toegestaan dan wel noodzakelijk is.
Als u zelf inzage in uw gegevens wilt, willen wij eerst voldoende zekerheid hebben over uw identiteit. Ook kunnen wij om privacy redenen geen gegevens over uw gezondheid verstrekken via de telefoon of per onbeveiligde e-mail.
Om de verplichtingen uit hoofde van de zorgverzekering te kunnen nakomen, mag De Friesland inlichtingen vragen en geven aan zorgverleners in het kader van de Zorgverzekeringswet. De Friesland stelt NAW-gegevens beschikbaar aan Vecozo voor de controle op verzekering door zorgverleners. Zie www.vecozo.nl voor meer informatie.

Medisch beroepsgeheim

Onze medisch adviseur zorgt voor de juiste verwerking van gegevens over uw gezondheid. Deze gegevens worden conform bovengenoemde wet- en regelgeving verwerkt. De medisch adviseur heeft geheimhoudingsplicht uit hoofde van diens medisch beroepsgeheim.

In Balans Test

Als een preventiemaatregelen binnen Het Beterschap is door werkgevers de In Balans Test in te zetten. Voor deze test gelden de volgende privacy voorwaarden.

De gegevens die u in deze test invult zijn en blijven anoniem. Uw persoonlijke score is alleen door u te bekijken. Op geen enkele wijze zijn de antwoorden die door u zijn ingevuld voor anderen herkenbaar als afkomstig van u.

Welke privacy waarborgen zijn er in de test ingebouwd?

  • Uw persoonlijke uitslag is alleen voor u zichtbaar. Zodra u, na het bekijken van uw resultaten, de test afsluit, wordt het grootste deel van uw gegevens gewist. In de volgende alinea leest u welke gegevens bewaard blijven.
  • Het is niet mogelijk te achterhalen vanaf welke computer de test is ingevuld.

Welke gegevens worden wel bewaard?

  • Van alle personen die de test hebben ingevuld wordt, anoniem, een samenvatting van de antwoorden per hoofdstuk van de test bewaard. Deze samenvatting bevat alleen de gemiddelde eindscore van elk hoofdstuk en niet de antwoorden op de afzonderlijke vragen.
  • Deze samenvatting wordt pas zichtbaar wanneer minimaal tien mensen per afdeling de test hebben ingevuld. Dit vormt een extra waarborg dat de gegevens op geen enkele wijze tot één persoon zijn te herleiden.
  • Tip: maak een afdruk van uw persoonlijke uitslag als u deze wilt bewaren, na het beëindigen van de test worden uw gegevens niet op de computer opgeslagen!

Waar worden de resultaten van de test voor gebruikt?

  • De samenvattingen van de uitslagen van deze test vormen een waardevol instrument voor uw werkgever om het gezondheidsbeleid van de organisatie vorm te geven en waar nodig aan te passen.
  • Ook kunnen de geanonimiseerde gegevens worden gebruikt om, samen met de zorgverzekeraar, te bekijken op welke wijze het producten- en dienstenaanbod beter kan worden afgestemd op de wensen en behoeften van de werknemers.

Uw score

Na elk onderwerp krijgt u een deelscore. Deze wordt aangegeven in de kleuren groen, oranje of rood, afhankelijk van uw antwoorden.
Als u de test helemaal hebt gedaan, krijgt u een totaaloverzicht van uw resultaten. Scoort u ergens oranje of rood, dan krijgt u gerichte adviezen hoe u uw score (en dus uw gezondheid, fitheid en werkomstandigheden) op dit punt kunt verbeteren.