Stichting De Friesland Zorgverzekeraar logo

De Friesland Participatiefonds

De Friesland Participatiefonds investeert in technologische innovaties in de zorg, omdat de gezondheidszorg in Nederland voor grote uitdagingen staat. Ondernemerschap en innovatie zijn nodig om goede zorg en kwaliteit van leven nu en in de toekomst te garanderen. Dit sluit 1-op-1 aan bij de missie van De Friesland Zorgverzekeraar.  We geven een stimulans aan ondernemingen in de “vroege fase” die kapitaal zoeken voor productontwikkeling en marktintroductie. Hiermee versnellen we de introductie van innovatieve technologieën. De vraag die we daarbij steeds zullen stellen luidt; “Wat levert dit de Nederlandse burger in de zorg op?”

  Heeft u een vraag?
info@dfzparticipaties.nl

Aandachtsgebieden Investeringen

De Friesland Participatiefonds richt zich met name op innovatieve technologieën die binnen de zorg een baanbrekende rol kunnen gaan spelen. Aandachtsgebieden waarbij we bekijken of deze aansluiten bij onze hoofdthema's.

Voorwaarden aanvraag

Uw onderneming bestaat minimaal een jaar en u hebt een gedegen businessplan met onderbouwde groeipotentie. Wij investeren vanaf €250.000,- en verkrijgen daarmee een substantieel minderheidsbelang in uw onderneming. U krijgt vervolgens een strategische partner aan boord die meer kan betekenen dan alleen het financiële aandeel.

Contact

Voor informatie kunt u contact opnemen met:

Ben Dijk: 058-2913211
Email: info@dfzparticipaties.nl